Forfatter, journalist og litterær oversætter Mich Vraa er blevet nomineret til MARTHA Prisen, fortæller Bog&idé, der står bag den årlige bogpris. Mich Vraa er nomineret for slægtsromanen Vaniljehuset (L&R 2020). Prisen uddeles hvert år efter afstemning blandt læserne – Bog&idés personale nominerer 4 kandidater og læserne nominerer 4. Der kan stemmes om vinderen til og med juli måned.

Mich Vraa har oversat mere end 500 titler fra engelsk, fransk, norsk og svensk, bl.a. Jonathan Franzen, Dan Brown, John Williams og Hemingway, for blot at nævne nogle af de mest markante. Han er desuden forfatter til den bedstsælgende trilogi om Dansk Vestindien, HaabetPeters kærlighed og Faith, og senest kom romanen Pigen fra det store hvide skib, som er skrevet i samarbejde med Jesper Bugge Kold. Mich Vraa modtog i 2017 Otto B. Lindhardt Prisen og fik Dansk Oversætterforbunds Ærespris 2014. I 2017 var han desuden Månedens Oversætter her på Babelfisken.

Babelfiskens redaktion ønsker Mich Vraa stort tillykke med nomineringen.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.