Godt forårstilbud til tyskkyndige oversættere: Fredag d. 13. marts og lørdag d. 2. maj afholder Københavns Universitet litterær oversættelsesworkshop med besøg af den anerkendte tysk-japanske forfatter Yoko Tawada. Deltagerne får mulighed for at arbejde med egne Tawada-oversættelser og drøfte udfordringerne med forlægger Charlotte Jørgensen såvel som med de professionelle oversættere Jacob Jonia og Maj Westerfeld, der leder workshoppen. Deltagelse er gratis, men fremmøde begge dage er påkrævet. Tilmelding skal ske til Marianne Kirk senest 28. februar (forlænget frist)rxj288@alumni.ku.dk. Læs mere om arrangementet og adgangsforudsætningerne her: OversætterworkshopCall2020

Workshoppen afholdes i samarbejde med Goethe Instituttet og er støttet af Statens Kunstfond.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.