Af Juliane Wammen

Den internationale oversætterdag fejres igen i år med en konference, hvor der vil blive sat fokus på de positive og værdiskabende aspekter af oversættelsesarbejdet. Konferencen vil blive afholdt på København Universitet Amager (KUA) d. 30. september 2015 kl. 13 – 22.

Der vil være workshop med oversættelse i praksis, oplæg om ophavsret og konfliktløsning samt paneldebat og efterfølgende spisning. Læs mere her og tilmeld dig senest 25. september.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. Det er muligt kun at tilmelde sig dele af arrangementet, men vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser.

Hieronymusdagen 2015 er arrangeret i et samarbejde mellem Forum for Billedmedieoversættere, Dansk Oversætterforbund, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk ved KU og Forbundet Kommunikation og Sprog, og støttes af Statens Kunstfond, Autorkontoen, DOF, FBO og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.