Hieronymusdagen197x301

Det er ikke kun i Aarhus, at den internationale oversætterdag fejres i år. For tredje gang afholdes Hieronymusdagen i København på selve dagen d. 30. september.

Overskrift og tema er: ”Bæredygtig oversættelse – Kvalitet i oversættelsen”.
Vi samler alle aktører inden for oversættelseslandskabet, litterære oversættere, faglitterære og fagsproglige oversættere, tekstere, tolke, forlæggere, forskere, kulturdebattører mm – for at diskutere kvalitet i oversættelse på tværs af faggrænser og funktioner.

Arrangementet er gratis og foregår på Københavns Universitet Amager. Det består af to eftermiddagsworkshops (kl. 13-16.30), en bredt anlagt paneldiskussion (kl. 17-20) og en efterfølgende buffet og mingling.

Læs mere og tilmeld dig senest 25. september på:
http://engerom.ku.dk/hieronymusdagen

Hieronymusdagen 2014 er arrangeret i et samarbejde mellem Forum for Billedmedieoversættere, Dansk Oversætterforbund, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk ved KU samt Forbundet Kommunikation og Sprog.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.