“Så er modtageren af teksterprisen 2013 fundet. Det bliver Jesper Dannow, som gennem årene har holdt et tårnhøjt niveau med et sprog, der flyder uden en eneste mislyd, også når oplægget har ladet meget tilbage at ønske. Gennem snart 25 år har han kreativt og smukt udtrykt sin kærlighed til billedmediet og sproget, både det engelske og det danske, til glæde for sine kolleger og de danske seere. Teksterprisen 2013 er kollegernes tak til Jesper.

Prisen består af bladtegneren Bob Katzenelsons portrættegning af prismodtageren samt naturligvis den eftertragtede lakridsbåndsorden og bliver overrakt den 3. oktober 2013 kl. 15.30 i Journalisternes Hus, Gammel Strand 46.

Oversætter, tolk, forfatter og anmelder Thomas Harder holder festtalen. Ole Vejp-Olsen taler som repræsentant for de seneste prismodtagere for Jesper, og Teksterpriskomiteen og FBO disker op med kanapéer og cava.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Teksterpriskomiteen

Helene Borring, prismodtager 2011

Ole Vejp-Olsen, prismodtager 2011

Ellen Mygind, medlem af FBO

Aino Roscher, medlem af FBO, modtager af Dansk Oversætterforbunds Ærespris 2012

Malene Faust Pedersen, næstformand i FBO

Amalie Foss, formand for FBO”

 

Babelfisken ønsker Jesper Dannow tillykke med prisen!

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.