Bogfestivalen Lille Bogdag afholdes for sjette gang her weekenden i København. Den er ”en uformel hyldest til alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag.” Man kan møde forlæggere fra over 50 små, uafhængige forlag og tidsskrifter, og der er oplæsninger og samtaler med bøgernes bagmænd – forlæggere, forfattere, oversættere, illustratorer, redaktører og alle de andre.

Søndag aften uddeles desuden Asger Schnack-prisen, som blev indstiftet i 2019, og som “gives til en dansk aktør, som på en generøs, begejstret og talentfuld måde arbejder for litteraturen og de små, uafhængige danske forlag“. I år er de nominerede Forlaget Virkelig, digter Eske K. Mathiesen og kritiker Lars Bukdahl.

Lille Bogdag finder sted på Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, København, d. 25. og 26. september. Se program m.m. her.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.