Kære Babelfisklæsere

Året 2020 har været både skræmmende, sært, tumultarisk, vegetativt og samtidig en anelse for højspændt. Men der er også sket gode og inspirerende ting: På Babelfisken fik vi seje og produktive Signe Lyng med på holdet som ny redaktør, og den udvidelse er resten af redaktionsgruppen ovenud tilfredse med. Vi er et godt hold, synes vi selv – og så ikke et ord om ligestilling …

Så var det også året, hvor vi fik nyt design, lavet af Christina Bakkegaard Gregersen fra Grafisk Udtryk. Forhåbentlig er siden nu blevet mere læsevenlig og overskuelig – men vi tager altid gerne imod råd og kommentarer til, hvordan den kan blive endnu bedre.

Redaktionen tager på juleferie nu, og i den forbindelse vil vi gerne ønske alle et godt, arbejdsomt, lykkebringende, sprogekvilibristisk og helt igennem fantastisk nytår. I håb om at det bliver en anelse mere optimistisk og venligt end det foregående, og ikke mindst at oversættere og oversat litteratur vil fylde mere og gøre verden større – sådan som vi ved, at begge dele kan.

Vi ses i 2021!

 

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.