I morgen, d. 30. august, afholdes en konference om sprogfagenes aktuelle situation i det danske uddannelsessystem samt den kommende nationale sprogstrategi på Københavns Universitet Amager fra kl. 13-17.

Arrangementet indledes med en række faglige oplæg om sprogfagenes situation set fra forskellige universitetsrepræsentanters perspektiv. Oplægsholderne er lektor Lisbeth Verstraete-Hansen (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk, KUA), prodekan Jens Erik Mogensen (Humaniora, KU), professor og centerleder Anne Holmen (Center for Internationalisering og Parallelsproglighed, KU) og adjunkt Tea Sindbæk Andersen (Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, KUA).

Derpå følger et oplæg om regeringens nationale sprogstrategi med chefkonsulent Anita Damsgaard Jensen og fuldmægtig Frederik Carsten Pedersen fra Styrelsen for Videregående Uddannelser, Center for Uddannelsespolitik.

Efterfølgende åbnes en paneldebat med repræsentanter fra diverse sektorer, hvor fremmedsprog er i spil. Panelets deltagere er Johannes Riis (litterær direktør, Gyldendal), Anne Knudsen (chefredaktør, Weekendavisen), Birgitte Vedersø (rektor, Gefion Gymnasium), Sara Koch (oversætter, Dansk Oversætterforbund), Cecilie Banke (seniorforsker, DIIS) og Arne Biering (chefkonsulent, Forsvarets Efterretningstjeneste).

Alle interesserede er velkomne til konferencen, og det er gratis at deltage.

Se dagens program og tilmeld dig her

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.