Tomas Espedal lagde i 2015 vejen forbi Lille Bogdag og udtalte efterfølgende, at “Lille Bogdag er en av de store dagene i København!”

I år afholdes bogfesten for de små forlag i den kommende Kristi Himmelfartsweekend på Kunsthal Charlottenborg i København.

På årets festival kan man møde 40 danske forlag og tidsskrifter, hvoraf mange udgiver oversat litteratur – herunder blandt andre forlagene Arena, Basilisk, Batzer & Co, Etcetera, Palomar, Republik, Silkefyret, Sidste Århundrede, Sisyfos og Skjødt Forlag. Se den komplette liste over, hvilke forlag du kan møde på årets festival her.

Søndag afholdes en oversættelsespanelsamtale med oversætterne François-Eric Grodin, Anne Marie Têtevede, Lotte Jansen og Shekufe Tadayoni Heiberg, og senere på dagen vil forlæggerne Anders Jørgen Mogensen (Escho), Mads Peder Lau Pedersen (Sidste Århundrede) og Peter Thiesen (Sisyfos) samtale under temaet Døde forfattere & udland.

Samme dag vil der være gratis visning af den anmelderroste dokumentarfilm “Dreaming Murakami” om Mette Holms arbejde med at oversætte Haruki Murakami. Filmen introduceres af filmskaber Nitesh Anjaan.

På festivalen vil der desuden være mulighed for at opleve en telefonboks, hvorfra du kan ringe til en bog, og for at deltage i et arrangement, hvor du kan spise en bog, og der vil være udstillinger med tegninger og kunstbøger.

Der er fri entre til arrangementet, og du kan se det fulde program her.

Få besked ved nye indlæg!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.